Skip to content

Met Club TotalEnergies spaar je voor cadeaus en nog veel meer leuks. Wij zetten de voordelen van de Club TotalEnergies voor je op een rijtje. 

Alle voordelen van Club TotalEnergies op een rij

Met de Club TotalEnergies pas kun je je punten inwisselen voor een TotalEnergies Cadeaukaart. Dan spaar je voor gratis brandstof. Dat wil jij toch ook? De TotalEnergies Cadeaukaart bestel je via onze webshop of haal je op een van onze bemande tankstations.

Met de Club TotalEnergies pas spaar je voor een gratis carwash. Benieuwd waar je de carwash kunt gebruiken? 

Bekijk de locaties.

Met de Club TotalEnergies pas kun je gratis naar het toilet op al onze TotalEnergies tankstations. Lekker makkelijk. Zo hoef je geen contant geld meer op zak te hebben.

Met de TotalEnergies Club pas kun je gratis gebruikmaken van Assistance. Dit is een gratis pechhulp service die wij aanbieden. Let wel op: alleen als je Excellium tankt bij bemande TotalEnergies tankstations kun je gebruikmaken van de pechhulp service. 

Ontdek meer over Assistance van TotalEnergies.

Voetballiefhebber? Met de Club TotalEnergies pas spaar je voor je favoriete amateurvoetbalclub. Voor iedere liter die je tankt, reserveren wij 1 Club TotalEnergies punt extra voor jouw favoriete amateurvoetbalclub. Jij ontvangt je punten én wij doneren aan het eind van het voetbalseizoen het bedrag dat jij hebt gespaard aan je voetbalclub. 

Ontdek meer over de voetbalactie.

Met de Club TotalEnergies pas profiteer je van extra voordeel tijdens nationale campagnes. Bekijk welke landelijke acties er op dit moment lopen.

Last but not least, je spaart ook nog eens voor leuke cadeaus. Benieuwd waar je je punten voor kunt inwisselen? 

Bekijk onze webshop.