Skip to content

Vanaf september 2016 zorgt PitPoint in samenwerking met MRA-Elektrisch voor een verdubbeling van het aantal laadpunten in 80 gemeentes in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Sinds 2017 maakt PitPoint deel uit van de Total Groep. Ook het netwerk aan laadpalen dat in het verleden door PitPoint is geplaatst, maakt nu deel uit van het uitgebreide netwerk van TotalEnergies. Inmiddels zijn 2.600 laadpalen operationeel, een aantal dat blijft groeien. Het is de intentie om het aantal laadpunten te vergroten met 20.000 stuks. Het exacte aantal is afhankelijk van de vraag van elektrische rijders.

Op deze site vind je meer informatie over de uitbreiding van het laadnetwerk, waar je een verzoek kunt indienen voor een laadpaal, welke laadpassen je gebruikt en wie je kunt bellen voor meer informatie of eventuele storingen aan de oplaadpunten van TotalEnergies.
Tevens kun je hier de 
gebruikersvoorwaarden MRA-Elektrisch bekijken.
Het antwoord op de meestgestelde vragen vind je snel in onze FAQ.

MRA-Elektrisch

PitPoint laadpalen krijgen Total-jasje

De integratie van PitPoint in TotalEnergies is begin dit jaar in een volgende fase gekomen, wat onder andere betekent dat de laadpalen de TotalEnergies branding krijgen. Alle bestaande en nieuw te plaatsen laadpalen worden de komende maanden voorzien van TotalEnergies bestickering. De rebranding van de laadpalen heeft verder geen enkele invloed op de laadervaring van ev-rijders. Er verandert niets in onze dienstverlening. Ook het telefoonnummer van de helpdesk blijft ongewijzigd.