Skip to content
Hans de Haan
Kerstgroet Hans de Haan

Prettige feestdagen

TotalEnergies wenst je al het beste voor 2023

Het einde van 2022 nadert en we kunnen niet zeggen dat het jaar rustig aan ons voorbij is getrokken. TotalEnergies zet vol in op de wereldwijde energietransitie en is hard op weg om haar ambitie waar te maken. In de komende jaren willen wij tot de top-5 van de hernieuwbare energieproducenten behoren.

Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Voor onze smeerolieactiviteit worstelen we het hele jaar met de beschikbaarheid van producten. De problemen rondom bepaalde soorten basisolie, additieven en verpakkingsmaterialen zorgen voor een permanente druk op die beschikbaarheid. Hoewel de laatste tijd enige verbetering zichtbaar is, lijkt deze problematiek voorlopig nog aan te houden. Hierdoor hebben de prijsniveaus voor smeermiddelen dit jaar helaas een nieuw hoogtepunt bereikt en als gevolg van de inflatie is er nog geen verbetering (prijsdaling) in zicht. 

Mede als gevolg van de geopolitieke spanningen is ook de beschikbaarheid voor de bitumenactiviteit een dagelijkse uitdaging. Bevoorradingstrajecten voor de grondstoffen zijn op hun kop gezet en oplossingen zijn niet altijd direct voorhanden. 

We zijn tegelijkertijd druk bezig om ons te ontwikkelen: nieuwe verpakkingen en nieuwe producten. Mooie voorbeelden hiervan zijn Quartz Box en Folia A. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze motoroliën blijven voldoen aan de ontwikkelingen van specificaties. Ook bij bitumen werken we aan nieuwe producten zoals Styrelf ECO2 voor asfaltproductie bij significant lagere temperaturen. Een mooie stap op het gebied van duurzaamheid. 

Tot slot, wie op Concours d’Elegance is geweest, heeft kunnen zien dat TotalEnergies een proactieve houding neemt in de ontwikkeling van EV-techniek voor de automobielconstructeurs. Zo werken we binnen al onze activiteiten aan onze ambitie. 

Maar daarnaast is het belangrijker dan ooit om de grootst mogelijke zorg te besteden aan onze relatie met u, onze klant. Wij doen ons uiterste best om daarin te slagen. 
Namens het hele Specialties team van TotalEnergies Marketing Nederland N.V. wil ik u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft geschonken en wens ik u goede feestdagen toe en al het beste voor 2023. 

Hans de Haan 
Directeur Specialties, TotalEnergies Marketing Nederland N.V.
 

Meer nieuws