Skip to content

FAQ TotalEnergies club punten sparen

Je ontvangt 1 TotalEnergies Club punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je TOTAL EXCELLIUM tankt, dan ontvang je per liter 2 TotalEnergies Club punten.

Op alle overige aankopen (met uitzondering van tabak, telefoonkaarten, krasloten, postzegels en soortgelijke (service-) artikelen) ontvang je 1 TotalEnergies Club Punt per € 1,00.

Ga naar TOTAL CLUB

TotalEnergies Club punten ontvang je bij de deelnemende (benzine-)verkooppunten van TotalEnergies. Over het algemeen zijn dit alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland. Een enkele keer is er een uitzondering op deze regel. Dat komt doordat we zelfstandige ondernemers nergens toe kunnen verplichten. Indien je de tankbon(nen) bewaart kun je deze toesturen via het contactformulier op www.total.nl of je kan een foto van de tankbon sturen naar 06-42462228. Wij boeken dan de TotalEnergies Club punten handmatig op je TotalEnergies Club kaart. (Uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen.)

Hiervoor ga je naar www.total.nl. Je logt in op de pagina van TOTAL CLUB. Daarna kun je het saldo raadplegen als de kaart geregistreerd is. Op de bemande TotalEnergies tankstations kunnen ze ook het saldo voor je opvragen.

Je ontvangt 1 TotalEnergies Club Punt per getankte liter motorbrandstof. Indien je TOTAL EXCELLIUM tankt, dan ontvang je per liter 2 TotalEnergies Club punten. Op alle overige aankopen (uitgezonderd bestedingen aan tabak, kansspelen en medicijnen) ontvang je 1 TotalEnergies Club punt per € 1,00.

Als je TOTAL EXCELLIUM tankt is dat niet alleen beter voor je motor maar ook voor je spaarsaldo. Je ontvangt namelijk altijd dubbele punten bij je tankbeurt. De gespaarde punten worden direct bijgeschreven.

Indien je in een periode van 3 maanden meer dan 200 liter brandstof tankt bij een bemand TotalEnergies tankstation in Nederland, dan wordt het aantal gespaarde TOTAL CLUB punten over die periode met 50% vermeerderd. Tank je in een periode van 3 maanden meer dan 400 liter brandstof bij een bemand TotalEnergies tankstations in Nederland, dan wordt het aantal gespaarde TotalEnergies Club punten over die periode met 100% vermeerderd. Let op! Tankpashouders zijn uitgesloten voor deelname aan deze bonusregeling.

De TotalEnergies Club kaart dient te worden gescand vóórdat de betaling wordt verwerkt. Indien je dit bent vergeten kunnen de TotalEnergies Club punten achteraf worden bijgeboekt. Dit kan binnen één week door de TotalEnergies Club klantenservice een WhatsApp te sturen naar 06-42462228 of het contactformulier in te vullen, onder vermelding van je TotalEnergies Club kaartnummer en bijgevoegd een kopie of foto van de bon.

Alleen het TotalEnergies Clubsaldo opgevraagd via je TotalEnergies Club account is het actuele saldo. Wanneer het puntensaldo op de kassabon afwijkt ten opzichte van het puntensaldo in je account, dan heeft dit te maken met het feit dat het saldo op de kassabon nog niet is bijgewerkt. Het kan voorkomen dat het actuele saldo pas na 24 uur zichtbaar is, bijvoorbeeld na een storing of een limietoverschrijding. Check het hier

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het TotalEnergies Club spaarprogramma, vervallen gespaarde TotalEnergies Club punten nadat er gedurende 12 maanden geen transacties zijn gedaan op de TotalEnergies Club kaart. Indien er gedurende 2 jaar geen transacties zijn gedaan met de elektronische TotalEnergies Club kaart, dan wordt deze geblokkeerd.

https://www.total.nl/service-en-contact In principe kun je TotalEnergies Club punten sparen op alle bemande TotalEnergies tankstations. Een enkele keer is er een uitzondering op deze regel. Dat komt doordat we zelfstandige ondernemers nergens toe kunnen verplichten. Indien je de tankbon(nen) bewaarde, dan kun je deze binnen een week toesturen via het contactformulier op www.total.nl. Heb je getankt bij een onbemand TOTAL EXPRESS station? Dan heb je helaas geen recht op TotalEnergies Club punten omdat hier al korting wordt gegeven op de brandstofprijzen.

Op onbemande tankstations gelden aangepaste brandstofprijzen waar korting op wordt gegeven. Om die reden heb je geen recht op TOTAL CLUB punten. Indien je bij een buitenpaal tankt van een bemand TotalEnergies tankstation, bijvoorbeeld als de shop is gesloten, dan kun je met je tankbon de TOTAL CLUB punten achteraf laten bijboeken op je TOTAL CLUB kaart. Dit kan binnen één week door de TOTAL CLUB klantenservice een WhatsApp (06-42462228) te sturen of het contactformulier in te vullen, onder vermelding van je TOTAL CLUB kaartnummer en bijgevoegd een kopie of foto van de bon.

We hanteren standaard limieten voor het sparen en inwisselen van TotalEnergies Club punten. Transacties die boven die limieten uitkomen worden handmatig gecontroleerd en geaccordeerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er geen TotalEnergies Club punten zijn gespaard tijdens de transactie, echter worden deze later bijgeschreven. Je kunt de limieten door de TotalEnergies Club klantenservice laten wijzigen door het contactformulier in te vullen.

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe TotalEnergies Club kaart aan op een TotalEnergies tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde TotalEnergies Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe TotalEnergies Club kaart, dien je de nieuwe TotalEnergies Club kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude TOTAL CLUB kaart en linkt je nieuwe TotalEnergies Club kaart hieraan. Hierna wordt de oude TotalEnergies Club kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een TotalEnergies Club kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude TotalEnergies Club kaart nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het TotalEnergies Club spaarprogramma, vervalt het spaarsaldo indien er gedurende twaalf maanden geen transacties met de TotalEnergies Club kaart zijn gedaan. Om jouw loyaliteit te belonen komen wij je graag tegemoet. Neem hiervoor contact op met de TotalEnergies Club klantenservice. Om dit in de toekomst te voorkomen adviseren wij je om je e-mailadres te registreren in je account en aan te vinken dat je akkoord bent om op de hoogte gehouden te worden. Je wordt dan tijdig geïnformeerd indien je spaarsaldo komt te vervallen. Ook ontvangen TotalEnergies Club leden regelmatig interessante aanbiedingen in de nieuwsbrieven.

Nee, TotalEnergies Club is een spaarprogramma van Total Nederland, je kunt dan ook alleen punten sparen op alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland.

In de TOTAL CLUB webshop vind je het gehele cadeau assortiment welke, als geregistreerde gebruiker, besteld kunnen worden. Tevens kan je bij alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland aan de kassa je TotalEnergies Club punten verzilveren voor gratis brandstof (Happy Fuel Cards) en/of VVV bonnen. Club TotalEnergies punten kunnen op sommige tankstations ook worden ingewisseld voor wasprogramma's en/of prepaid waskaarten. Voor het verzilveren van jouw punten moet de Club TotalEnergies kaart geregistreerd zijn. De pincode van de kaart zijn de 4-cijfers van je postcode. Bekijk hiervoor de deelnemende tankstations op www.total.nl.

Je kunt, met een minimum van 1.250 TotalEnergies Club punten, je gespaarde TotalEnergies Club punten laten uitkeren in contant geld. Uitbetaling vindt binnen 3 weken plaats op een Nederlandse rekening tegen € 0,006 per TotalEnergies Club punt. Vul het formulier onder deze link in en onze klantenservice maakt dit zo snel mogelijk in orde.

TotalEnergies Club punten kunnen niet worden bijgekocht.

Tankpashouders zijn uitgesloten voor deelname aan de kwartaal bonusregeling. Mogelijk maak je gebruik van een Tankcard, waarbij je achteraf de factuur van de tankbeurten ontvangt. Gebruikers van tankcards komen niet in aanmerking voor de bonusregeling.

Helaas zijn alle oude Powerpointspassen geblokkeerd en zijn de punten niet meer geldig. Enkel gespaarde TotalEnergies Club punten op een (actieve, geregistreerde) TotalEnergies Club kaart kunnen worden ingewisseld voor cadeaus.

NOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG? KLIK HIER  EN GA TERUG NAAR DE CONTACTPAGINA