Skip to content

Zin om de laatste bioscoopfilms te kijken? Upload dan het smeerschema van je binnenvaartschip en ontvang een Pathé Thuis code cadeau!   

Wil je inzicht hebben in het TotalEnergies smeerschema van je schip? Laat ons dan een account voor je aanmaken op onze website www.totalenergies-binnenvaart.nl en je smeerschema updaten. Dan belonen we jou met een avondje film kijken!

Wanneer wij je smeerschema hebben geüpdatet, ontvangt je een Pathé Thuis code! Met Pathé Thuis kijk je als eerste de nieuwste films lekker thuis op uw eigen tv-scherm. Snel een Pathé Thuis code ontvangen?

 

 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang een Pathé Thuis code:

Meer van TotalEnergies?

* Verplichte velden

Actievoorwaarden Pathé Thuis code:

 

 • Van 6 december 2021 tot en met 20 maart 2022 ontvangen klanten die een smeerschema aanvragen/updaten bij TotalEnergies een Pathé Thuis code via e-mail.
 • De Pathe Thuis code geeft recht op 1 film naar keuze, met een maximale huurprijs van €5,99.
 • De Pathe Thuis code kan als volgt worden verzilverd: Ga naar www.pathe-thuis.nl/kado en klik op ‘Code inwisselen’. Log in met je Pathé Thuis account. Heb je nog geen Pathé Thuis account? Maak dan eerst een account aan. Klik op ‘Meld je dan hier aan’ of volg de stappen ‘Hoe maak ik een gratis account aan bij Pathé Thuis’. Vul de filmcode in en bekijk 1 film. 
 • Deelnemen aan deze actie kan door de flyer in te vullen met jouw gegevens (scheepsnaam/europanummer, contactpersoon en e-mailadres) en achter te laten bij een medewerker op het deelnemende bunkerstation of in te scannen en op te sturen naar d[email protected]. Indien mogelijk ontvangen wij ook graag een foto of scan van het huidige smeerschema en eventuele wijzigingen daarop.
 • Zodra jouw aanvraag voor een smeerschema bij TotalEnergies is binnengekomen, ontvang je binnenkort het nieuwe smeerschema en een Pathé Thuis code op het opgegeven e-mailadres. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct en duidelijk invullen van een e-mailadres.
 • Maximaal 1 Pathé Thuis code per deelnemer.
 • De voucher code van Pathé Thuis is geldig t/m 1 juli 2022 en kan worden gebruikt om één huurfilm in hoge (HD) kwaliteit te kijken, met een maximale huurprijs van €5,99. Koopfilms zijn uitgesloten van deze actie. Bioscoopfilms die als gevolg van COVID-19 worden aangeboden op Pathé Thuis zijn uitgesloten van deze actie.  
 • TotalEnergies behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 • De gegevens van de deelnemers aan deze actie worden vastgelegd in een bestand door TotalEnergies. Het doel is om de deelnemers te benaderen met een nieuw smeerschema en een Pathé Thuis code. Voor de verwerking van de persoonsgegevens wordt verwezen naar de Privacy Statement van TotalEnergies op https://services.totalenergies.nl/privacyverklaring.
 • TotalEnergies kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave van een verkeerde naam of een verkeerd e-mailadres, dat leidt naar een verkeerd adres.
 • Op deze actie is het Nederlandse recht van toepasing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te ’s-Gravenhage.
 • Vragen over het inwisselen van de Pathé Thuis code? Neem contact op via e-mail: [email protected]. Dagelijks zit het Pathé Thuis support team klaar om binnen 24 uur een persoonlijke reactie te geven op alle vragen.
 • Vragen over een smeerschema of over deze actie, neem contact op met TotalEnergies: d[email protected].