Skip to content

Onze ambitie is om een verantwoordelijke energiemajor te worden die de meest betrouwbare en schone energie kan leveren. Met de focus op duurzaamheid. Op deze pagina lees je meer over onze duurzaamheidsprojecten. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

edito 1 Schone brandstoffen
edito 1 Schone brandstoffen

Schone brandstoffen van TotalEnergies​

Wist je dat PitPoint al meer dan twee jaar onderdeel is van TotalEnergies​? Wij leveren onder andere de schone brandstof LNG, CNG, Waterstof, EV-charging en Groengas.

Supersnelladers

Wist je dat
Wij een van de eerste oliemaatschappijen van Nederland zijn met een netwerk van snelladers op tankstations?

Sindskort zijn we bezig met het creëren van een Europees netwerk van supersnelladers. Zodat het bereik van elektrische auto's in Europa kan worden vergroot. Vanaf 2019 worden in Nederland een aantal snelladers geplaatst. 

TotalEnergies wint laadconcessie Amsterdam

Duurzame producten

Wij streven ernaar om jou op onze tankstations kwalitatief hoogstaande producten aan te bieden. Rekening houdend met de duurzaamheid van het productieproces. Zo komt de koffie van onze leverancier Illy. Zij gebruiken eigen plantages die zijn gericht op milieu, mens en dierenwelzijn. En voor deze fairtrade koffiebonen kun je bij ons in de shop terecht. Daarnaast worden onze snacks gepresenteerd in gerecyclede bakjes en zakjes.

Wist je dat
Wij zelfs voor het frituren op tankstations een duurzaam frituren certificaat hebben? Zo wordt de kwaliteit van de frituur regelmatig gecheckt door auditors en het afval wordt op een duurzame manier opgehaald en verwerkt.