Skip to content

Rijden jouw collega's elektrisch of gaan zij dit binnenkort doen? Wil je het aantal laadpalen binnen jouw terrein uitbreiden of ontvang je graag advies hoe jij de transitie naar duurzaam vervoer het beste kunt aanpakken? TotalEnergies helpt jou met het zoeken naar een passende laadoplossing voor jouw wagenpark en kan je hierin compleet ontzorgen.

Waarom is zakelijk EV laden met TotalEnergies interessant?

TotalEnergies is er voor ieder bedrijf met elektrische voertuigen. Weet je al wat je nodig hebt, of ben je op zoek naar specialistisch advies dat aansluit op de bedrijfsvoering en context van jouw bedrijf? Bij TotalEnergies leveren wij een totaaloplossing voor ieder bedrijf dat zakelijk rijdt. Wij beschikken over de data, kennis en middelen om schone energie voor vervoer beschikbaar én betaalbaar te maken op jouw eigen terrein. Door elke stap intern te beheren gaan we veilig, effectief en kostenefficiënt te werk. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat tijdens de transitie de vloot gewoon kan blijven rijden.

Voor wie zijn elektrische laadpalen op eigen terrein interessant?

Een eigen laadplein is onder meer interessant voor fleet owners, transporteurs of bedrijven met meerdere medewerkers en bezoekers die behoefte hebben hun elektrische auto via een elektrische laadpaal op hun werk op te laden. Tegenwoordig laadt 40% van het laden aan een elektrische auto laadpaal op het werk.

Met een eigen laadplein is er altijd genoeg capaciteit om de voertuigen van jouw bedrijf en je medewerkers op te laden. Voor medewerkers die zakelijk rijden essentieel, en voor de overige EV rijders een mooie voorziening die bijdraagt aan werknemerstevredenheid. TotalEnergies kijkt van A tot Z met je mee naar de benodigde laadoplossing die passend is bij jouw situatie.

 

 

 

 

 

Alles voor (groot)zakelijke EV auto's onder één dak

  • Wij leveren adviezen op maat.
  • Ervaring met mix in verschillende laad- en tankoplossingen voor EV auto's.
  • Je kunt gebruik maken van ons openbaar netwerk.
  • Mogelijkheid om EV te combineren met andere brandstoffen.
  • Eén partner voor je gehele energietransitie.

Wist je dit over EV laden?

  • Wij bij elke laadoplossingen onderzoeken of slim laden een optie is?
  • Wij bij elke laadoplossing groene energie leveren en jij daardoor ook bijdraagt aan een schonere wereld?
  • Wij technieken toepassen om zelf opgewekte stroom op te slaan en in te zetten op je eigen terrein?
TotalEnergies tankpas

 

Laden met de Fleet card

Heb je een elektrische auto? Met de Fleet card, een contactloze alles-in-één kaart kun je deze opladen. Je kunt bij meer dan 125.000 laadlocaties terecht in 35 Europese landen. Dit doen wij in samenwerking met onze partner NewMotion.

Laadpalen voor bedrijven

Interesse in een laadpaal of laadplein op je eigen terrein? TotalEnergies pakt het volledig voor je op. Wil je een offerte aanvragen óf ontvang je liever eerst advies van een specialist? Neem contact op met onze experts hieronder.

Verschillende opties voor (groot)zakelijk EV laden

Er zijn verschillende oplossingen mogelijk voor (groot)zakelijk laden via een laadpaal. Ten eerste kan er gebruik gemaakt worden van EV-laadoplossingen voor eigen personeel. Hiermee worden laadpunten geïnstalleerd die alleen beschikbaar zijn voor medewerkers van jouw bedrijf.
Ten tweede is er de mogelijkheid om semi-publieke laadoplossingen te realiseren. Hierbij zijn de laadpunten beschikbaar voor eigen personeel en kan deze daarnaast ook gebruikt worden door derden. Deze optie kan financiële voordelen bieden.

Neem contact op met onze experts

Paul de Winter

Sales Manager

Paul de Winter is binnen Total Mobility & New Energies verantwoordelijk voor de afdelingen Sales en Telesales. Je kunt bij Paul en zijn team terecht voor vragen over brandstoffen, Cards en de transitie naar New Energies. Naast de brandstoffen investeert Total al vele jaren in een duurzaam netwerk en duurzame oplossingen op de locaties bij de bedrijven. “Wij zien de vele uitdagingen die onze klanten hebben en helpen hen bij de transitievraagstukken. Het is eigenlijk altijd maatwerk en geen klant is ons te klein." Naast de grotere internationale organisaties helpen wij ook kleine bedrijven, transporteurs en bezorgdiensten met deze vraagstukken. Vragen? Neem gerust contact op met mij: 06-83793353

Nick Vissers Manager Operations & Development Customized Transport Solutions TotalEnergies
Nick Vissers

Manager Operations & Development Customized Transport Solutions

Case studies

Alle case studies