Skip to content

Gratis pechservice bij Club TotalEnergies 

Ben je lid van Club TotalEnergies en tank je wel eens Excellium? Dan kun je gebruik maken van de gratis pechservice. Handig als je langs de weg komt te staan of überhaupt niet van je parkeerplek afkomt. Lees hier alles over hoe we je helpen bij pech.  

Hoe krijg je de gratis pechservice? 

Hulp langs de weg is nooit ver met onze pechservice. De service is er voor Club-members die Excellium tanken of die gebruik maken van de snelladers op onze stations. Om zeker te weten dat je nooit lang stilstaat hoef je maar een paar dingen te doen. 

TotalEnergies brandstoffen

Voor traditionele brandstof

  1. Tank minimaal 20 liter Excellium voor je auto of 8 liter met je motor(fiets)
  2. Zorg voor een actieve, geregistreerde Club TotalEnergies pas
  3. Activeer de gratis pechservice in je Club TotalEnergies account onder ‘mijn gegevens’ 

Dat was het. Je hebt nu twee weken gratis pechservice. Om de pechservice te verlengen hoef je alleen de bovenstaande stappen te herhalen. Zeker weten dat je altijd gebruik kunt maken van de pechservice? Vink in je account aan dat je per e-mail op de hoogte gehouden wil worden. Dan sturen we je een mailtje als het weer tijd is om te tanken.

Hoe gebruik je de gratis pechservice 

Sta je met panne langs de weg? Dan helpen wij je graag weer verder. Bel bij pech het telefoonnummer +31 592 390 829. 

Tip: sla dit telefoonnummer op in je telefoon, dan heb je het altijd bij de hand.   

Veelgestelde vragen

Met de gratis pechservice heb je recht op hulp bij pech onderweg. Ben je lid van Club TotalEnergies en voldoe je aan de voorwaarden, dan kun je ons bellen als je onderweg hulp nodig hebt met je auto. Wij komen je dan helpen.  

Het is simpel. Sta je langs de weg met een kapotte auto of motor? Bel ons, dan helpen wij je verder.  We zijn 24/7 bereikbaar via +31 (0)900 0400 448 (gebruikelijke belkosten). De pechservice is geldig in heel Europa.  

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.  

Ja, dat kan. Zolang je voldoet aan de voorwaarden kan je in heel Europa gebruik maken van de gratis pechservice. We zijn 24/7 bereikbaar via +31 (0)900 0400 448 (gebruikelijke belkosten). 

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.   

Ja, die loopt automatisch af. EV-rijders hebben recht op vijf dagen (EV-rijders) gratis pechservice. Tank je Excellium, dan heb je recht op twee weken pechservice buiten de zomer en vier weken pechservice in de zomermaanden juli en augustus.  Door weer te tanken of laden activeer je de pechservice opnieuw.  

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan laten we het weten wanneer je weer moet tanken om je pechservice te verlengen.  

TotalEnergies heeft een gratis pechservice. Ben je lid van Club TotalEnergies en voldoe je aan de voorwaarden dan kun je er gebruik van maken.  

Door lid te worden van Club TotalEnergies en in je Club account aan te geven met welk voertuig je gebruik wilt maken van de gratis pechservice. Je kunt met maximaal één voertuig gebruik maken van de pechservice.