Skip to content

Alle voordelen van de tankpas op een rij

Wil je weten wat de voordelen zijn van de TotalEnergies tankpas? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Met de TotalEnergies tankpas kun je in heel Nederland terecht bij ruim 1300 tankstations. Natuurlijk kun je met je tankpas brandstof afrekenen. Maar je kunt je auto ook een grondige wasbeurt geven in de carwash. Of even bijkomen met een kop koffie en een broodje bij Café Bonjour.

Rijd je regionaal, nationaal of internationaal? Met de TotalEnergies tankpas tank je altijd scherp door hoge kortingen. Daarnaast bieden wij ook korting op de carwash. Check hier jouw dichtsbijzijnde carwashlocatie. 

De TotalEnergies tankpas neemt je een hoop administratie uit handen. Zo maak je gebruik van TotalEnergies Cards Online. Hier volg je al je betalingen met de tankpas online. Via je persoonlijke online account kun je op ieder moment je tankpassen beheren. Je hebt inzicht in alles wat er gebeurt in je wagenpark. Bijvoorbeeld budget, tolkosten en het brandstofverbruik. 

Naast betaalgemak staat veiligheid voorop bij de tankpassen van TotalEnergies. Zo voer je bij het gebruik van de TotalEnergies tankpas altijd een persoonlijke pincode in. Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat je altijd en overal veilig betaalt met de TotalEnergies tankpas.

Als ondernemer heb je meer dan genoeg aan je hoofd. Met de TotalEnergies tankpas heb je één zorg minder door de eenvoudige manier van btw terugvragen. Je ontvangt iedere week een overzichtelijke digitale factuur. Je hoeft dus geen bonnen meer te bewaren.

Met de tankpas kun je ook duurzame brandstoffen tanken zoals CNG en LNG. Ook heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en in totaal meer dan 125.000 laadpalen in heel Europa voor elektrisch laden (EV charging). Dit is in samenwerking met onze partner NewMotion.

Pech onderweg: het kan iedereen overkomen. Als je Excellium van TotalEnergies tankt, hoef je je geen zorgen te maken over hoge kosten waar je niet op zit te wachten. De TotalEnergies tankpas en Excellium van TotalEnergies garanderen gratis hulp bij pech door heel Europa. Lees meer over Assistance.

Ook voor transporteurs hebben we een gratis hulpdienst.

Lees meer over TotalEnergies Truck Assistance.

Ben je transporteur dan kun je met de PASSango tolbadge door de tolpoorten rijden in heel Europa. Je betaalt geen borg. Maak je er geen gebruik van? Dan betaal je geen kosten. Naast de tolbadge voor transport bieden wij ook een tolbadge aan voor fleet. Met deze elektronische tolbadge sta je niet meer stil voor de tolpoorten en kun je direct door rijden. Dat kan je veel tijd besparen, zodat je eerder op plaats van bestemming bent. Naast acceptatie bij bijna alle tolwegsystemen binnen Europa kun je met de Liber-t tolbadge ook terecht bij 400 parkings in Frankrijk. 

Ontdek meer over PASSango.

 

Meer over de TotalEnergies tankkaart