Skip to content

Jij en je team rijden moeiteloos van klant naar klant of van huis naar kantoor. De TotalEnergies Card is een mkb tankpas waarmee je kunt tanken, elektrisch opladen en je auto wassen – alles zit erbij. Maar jij hebt de controle. Je stelt limieten en opties makkelijk in. En achteraf krijg je alles in een mooi overzicht.

De voordelen van de mkb tankpas van TotalEnergies

Kies voor gemak. Met onze mkb tankpas reken je alles met dezelfde pas af: tanken, je kopje koffie langs de weg, je auto wassen. Het kan allemaal in één keer. Meer voordelen:

  • Werknemers hoeven geen bonnen meer te bewaren en in te leveren. Alles staat overzichtelijk in je eigen online omgeving: Mobility Business portaal. Hier beheer jij ook de passen, limieten en gegevens.
  • Elke mkb tankpas is persoonlijk. Je werknemers kunnen zelf een pincode kiezen om makkelijk te onthouden en veilig mee te betalen.
  • Alles centraal geregeld. Jij kiest het type brandstof, de mogelijkheden voor aanvullende aankopen en een maximum bedrag of volume per tankbeurt.

Elektrisch laden met de TotalEnergies Tankpas

Heb je een wagenpark met elektrische en traditionele voertuigen? Geen probleem. Je kunt met de tankpas ook elektrisch opladen. Je kunt tijdens het aanvragen van de tankpas aangeven dat je ook elektrisch rijdt. Dan maken wij het voor je in orde.

Wij staan voor je klaar

Aanvragen tankpas mkb

Je kunt de TotalEnergies Card aanvragen via dit formulier. Liever iemand spreken? Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin je contactgegevens, dan gaan we voor je aan de slag.

Veelgestelde vragen

Een tankpasabonnement heb je vanaf € 1,- per maand. Hier zitten de kosten van brandstof of andere aankopen nog niet bij. Die betaal je achteraf per maand via automatische incasso.

Je kunt tanken bij alle servicestations van TotalEnergies en partners. Vind een tankstation bij jou in de buurt.

Als je bij ons een mkb tankpas aanvraagt, controleren wij altijd de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Op basis daarvan kan TotalEnergies een borg vragen.

Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin je contactgegevens en je pasnummer. Wij helpen je dan verder met het opzeggen van je tankpas.

Ja, dat kan. Wij leveren ook tankpassen met een laadchip.