Skip to content

actievoorwaarden total agri mats weken

1. ALGEMEEN

TotalEnergies Nederland N.V., gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AN te Den Haag (hierna: “TotalEnergies”) houdt van 14 december 2020 tot en met 14 februari 2021 de winactie TOTAL AGRI Mats weken (hierna: het “Mats Weken”) ter promotie van haar smeermiddelen. Op de Mats Weken zijn deze algemene actievoorwaarden van toepassing, die gedurende de actie te vinden zijn op de website van TotalEnergies (www.total.nl). Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden. 

2.    DEELNAME ACTIE

Aan de actie kan van 14 december 2020 tot en met 14 februari 2021 worden deelgenomen uitsluitend door klanten van geselecteerde TOTAL AGRI dealers. 

3.    ACTIEVOORWAARDEN

Bij aankoop van €45 aan TOTAL AGRI producten (kleinverpakkingen t/m 20 liter) ontvangt de deelnemer een gratis TOTAL AGRI muts met een maximum van 2 mutsen per klant. De actie geldt zolang de voorraad strekt. De TOTAL AGRI mutsen kunnen niet geruild worden of ingewisseld voor contact geld. TotalEnergies behoudt zich het recht de actievoorwaarden te wijzigen en/of de actie op elk willekeurig moment stop te zetten. Over de uitkomst van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.