Skip to content

Team Industrie

Dit zijn TotalEnergies experts voor industriële smeermiddelen

Wij staan voor je klaar

TotalEnergies heeft een zeer breed aanbod industriële smeermiddelen voor vele sectoren. 
Onze experts beantwoorden alle vragen en geven gedetailleerd advies over de diverse toepassingen en voordelen.

 

TotalEnergies - Bart Zwitser

Bart Zwitser
Bart Zwitser is Salesmanager van Team Industry. Dit team bestaat uit 5 Sales Engineers, ieder verantwoordelijk voor een specifieke industrie. Bart vertelt u graag hoe TotalEnergies met industriële smeermiddelen op verschillende kwaliteitseisen inspeelt en meedenkt om efficiency, veiligheid en rendement te verhogen.

Neem contact op met Bart Zwitser
Telefoonnummer: 06-51222136
E-mail: [email protected]  

 

Total - Mark van der Meer

Mark van der Meer
Mark werkt al 15 jaar voor de smeermiddelenafdeling van TotalEnergies. De laatste 5 jaar is Mark actief in de segmenten energieproductie, offshore en luchtvaart. Mark is helemaal thuis in de eisen die in deze uiteenlopende sectoren worden gesteld. Tevens is Mark verantwoordelijk voor onze industriële resellers. Dit zijn gespecialiseerde bedrijven die namens TotalEnergies onze smeermiddelen inzetten bij eindgebruikers.

Neem contact op met Mark van der Meer
Telefoonnummer: 06-20422107
E-mail: [email protected] 

 

Total - Hans Claassen

Hans Claassen
Hans is al meer dan 30 jaar actief als technisch expert binnen (industriële) smeermiddelen. Vanaf juni zet Hans zijn ervaring in voor TotalEnergies. Hans is verantwoordelijk  voor de voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie. Binnen de voedingsmiddelenindustrie zet Hans de NEVASTANE smeermiddelen in. De NEVASTANE foodgrade smeermiddelen van TotalEnergies voldoen aan de NSF H1 norm. Deze smeermiddelen produceren en leveren wij in eigen beheer. Hierdoor is de herleidbaarheid van het product gegarandeerd en kunnen we snel inspelen op de eisen van de eindgebruikers.

Neem contact op met Hans Claassen
Telefoonnummer: 06-15013682
E-mail: [email protected]

 

Total - Arend Esser

Arend Esser
Arend werkt al meer dan 20 jaar voor de smeermiddelenafdeling van TotalEnergies. Hij heeft hier diverse technische functies gehad. De laatste 7 jaar zet Arend zich in als Sales Engineer voor de staalindustrie en automobielindustrie. Al vele decennia levert TotalEnergies smeermiddelen voor deze industriële sectoren. Duurzaamheid en weerstand tegen hoge belasting en temperaturen zijn cruciaal, net zoals het verhogen van productiviteit. Arend weet er alles van.

Neem contact op met Arend Esser
Telefoonnummer: 06-51557704
E-mail: [email protected]

 

Gokhan Tatci
Gokhan is in de loop van 2015 gestart bij TotalEnergies als Sales Engineer. De laatste 2 jaar is hij het gezicht geworden van de nieuwe revolutionaire productrange TOTAL FOLIA. Dat is onze nieuwe metaalbewerkingsvloeistof op basis van biopolymeren die vrij is van oliën en emulgatoren. Het heeft uitstekende smerende eigenschappen en een hoog koelvermogen. Gokhan is specialist in metaalbewerking en helpt u graag verder met het vinden van de juiste oplossing binnen uw bedrijf.

Neem contact op met Gokhan Tatci
Telefoonnummer: 06-46226559
E-mail: [email protected]

 

Total - Maurits Ros

Maurits Ros
Maurits is in november 2019 begonnen bij TotalEnergies en richt zich op een aantal bestaande segmenten. Maurits gebruikt veel van zijn tijd om samen met Gokhan onze FOLIA-producten bij bestaande klanten op te volgen en bij nieuwe klanten in te zetten. Hiernaast richt Maurits zich op de voedingsmiddelenindustrie en de offshore-industrie.

Neem contact op met Maurits Ros
Telefoonnummer: 06-29519676
E-mail: [email protected]