Skip to content

Meld je aan voor TechniShow

30 augustus - 2 september | Jaarbeurs, Utrecht

TechniShow 2022 komt eraan. TechniShow is hét toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Tijdens TechniShow maak je kennis met onze nieuwste innovatie op het gebied van verspanen van zelfs het moeilijkst bewerkbare aluminium: Folia A, een volledig olievrij koelsmeermiddel.

Het thema van deze editie is “Next step in smart technology”. Daarom presenteren wij tijdens TechniShow ónze next step: Folia A, een nieuw multi-metal Folia-product dat we recent introduceerden. Folia is ons revolutionaire range, olievrije koelsmeermiddelen. De Folia-producten worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Daardoor is Folia milieuvriendelijker en duurzamer dan vergelijkbare smeermiddelen die gemaakt worden van minerale oliën. Met de introductie van Folia A kan TotalEnergies je nu van A tot Z ondersteunen bij het veilig, schoon en groen verspanen van elk type metaal.

Waarom Folia? 

Doordat Folia de levensduur van de materialen en gereedschappen verlengt, vermindert ook de hoeveelheid afval. Bovendien is het koelsmeermiddel reukloos en door zijn hoge koelcapaciteit komen er geen dampen vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. De ingrediënten zijn van biologische afkomst. Daardoor is Folia ook huidvriendelijker dan andere conventionele koelsmeermiddelen. Folia is specifiek ontworpen om de levensduur van materialen en gereedschappen te verlengen en de prestaties van metaalbewerkingen te verbeteren. 

Meld je aan

Wil je de revolutie in metaalbewerking van dichtbij meemaken? Dan ben je van 30 augustus tot en met 2 september van harte welkom bij de stand van TotalEnergies in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt onze stand in hal 8. Daar kunnen de experts van ons team Industrie je alles vertellen over Folia A. Je kunt er ook terecht voor een smakelijke energieboost. Ons standnummer is 08.C050. Jouw deelname aan TechniShow is kosteloos. Registreer gratis via de website van TechniShow.
 

Meer nieuws