Skip to content

Wat is de ideale mobiliteitskaart voor Nederland én Europa?

Er zijn vandaag de dag een grote hoeveelheid tankpassen, laadpassen en mobiliteitsoplossingen beschikbaar in de markt. Het kan voor wagenparkbeheerders, transporteurs en eigen rijders daarom best een uitdaging zijn om de juiste pas te kiezen. Uiteraard wil je een pas die voordelig is, maar tegelijkertijd ook toepasbaar op zoveel mogelijk stations in Nederland (en Europa). Welke pas kies je dan? Welke pasoplossing is voordelig, maar ook veilig en het liefst ook multi-inzetbaar? Lees gauw verder, we hebben een mobiliteitskaart voor je samengesteld welke mogelijk uitkomst biedt.

Tanken en laden met één pas

Het tanken van reguliere brandstoffen zal de aankomende jaren steeds meer afnemen en overslaan naar het gebruik van duurzame alternatieven, zoals biobrandstoffen. Tegelijkertijd neemt ook het gebruik van en de behoefte naar EV laden sterk toe. Een veel geziene tussenoplossing is op dit moment dan ook de hybridewagen. Mogelijk rijd jij of collega’s uit jouw wagenpark momenteel zelf al een hybride voertuig. Het is onhandig om daarvoor twee of meer verschillende passen te moeten gebruiken. TotalEnergies biedt sinds kort een pas aan waarmee je kunt tanken en laden, beide op één pas. Ideaal voor hybridewagen en vervangwagens.

Eén pas geschikt voor alle schone brandstoffen

Rijd je geen hybride of EV voertuig, dan is er toch een mogelijkheid om nu al schoner te rijden. Het belang om over te stappen naar schone(re) brandstoffen is met het afgelopen zomer gepubliceerde klimaatrapport ook wederom benadrukt. Wij kunnen allemaal een bijdrage leveren, onder andere door langzaam maar zeker gebruik te gaan maken van schone brandstoffen. Schone brandstoffen als HVO100, Groengas (CNG) en Waterstof zijn dan ook een onmisbare optie als het gaat om de mogelijkheden van jouw mobiliteitskaart. De mobiliteitskaart van TotalEnergies biedt deze mogelijkheid. Zo kan je met de pas nu al waterstof tanken in ons toenemende aantal waterstofstations, maar ook HVO100 als duurzame brandstofvariant voor jouw dieselwagen.

Een veilige, voordelige en multi-inzetbare mobiliteitskaart

Eén mobiliteitskaart waar je alles mee kan, dat is waar TotalEnergies naar streeft voor haar gebruikers. En om te verzekeren dat deze pas ook nog eens veilig is hebben we een ‘anti-skimming’ EMV-chip toegevoegd aan onze passen. Een slimme toevoeging waardoor de veiligheid in het gebruik van de pas sterk toeneemt. Daarnaast geeft diezelfde pas je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Car Wash, Shop, (straat)parkeren en kan je er zelfs tol mee betalen. Kortom, ben je op zoek naar de ideale mobiliteitskaart? Bekijk dan eens de productpagina en vraag de TotalEnergies mobiliteitskaart direct aan.

Meer over new energies