Skip to content

Goed nieuws! Nadat de voorgaande edities waren afgelast, staat 28, 29 & 30 september TotalEnergies weer op de Transport Compleet beurs in Gorinchem. Dit keer als connectie van Wijlhuizen. Geïnteresseerden en relaties mogen hun geluk testen met een draai aan het prijzenrad.

Heb je vragen over onze oplossingen? Ons team staat klaar om al jouw vragen omtrent tankpassen, laadpassen, smeermiddelen en overige vragen over onze oplossingen voor transport, te beantwoorden.

TotalEnergies op Transport Compleet Hardenberg

Transport Compleet staat bekend als dé plek voor nieuwe samenwerkingen. Dat komt omdat hier alle sectoren uit de transportwereld samenkomen: van (inter)nationale marktleiders tot regionale aanbieders. Ook staat er een groot aanbod aan trailer- en carrossseriebouw, fleetmanagement, banden, brandstof, truckwash, bedrijfswagens en equipment. En zo trekt Transport Compleet jaarlijks ruim 12.000 bezoekers! 

Ben je geïnteresseerd in Transport Compleet Hardenberg? Schrijf je direct in via de knop hiernaast.

 

Over Transport Compleet

Op Transport Compleet Gorinchem is de gehele transportbranche vertegenwoordigd. Van de grote merken tot aan de regionale aanbieders; Transport Compleet Gorinchem is de plek om zakenrelaties te ontmoeten.

Al sinds 2000 is Transport Compleet Gorinchem de plaats waar de transportbranche samenkomt: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Op de beursvloer presenteren en demonstreren exposanten de nieuwste producten en oplossingen.

Daarnaast biedt Transport Compleet Gorinchem een inspirerend kennisprogramma aan waarbij je wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de branche.

Overige informatie

OPENINGSTIJDEN
28 september 2021 14:00 – 22:00 uur
29 september 2021 14:00 – 22:00 uur
30 september 2021 14:00 – 22:00 uur

ADRES
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Sfeerimpressie Transport Compleet 2019

icon play

Sfeerimpressie Transport Compleet 2019

 

Ontvang de Nieuwsbrief en kom in Contact

Meer over transport