Skip to content

01/02/2021 Nieuws

Total Nederland gaat voor 'wow-factor' bij toiletbezoek door samenwerking met ONE HUNDRED RESTROOMS

Total Nederland en ONE HUNDRED Restrooms

Den Haag, 1 februari 2021 - Total Nederland is een samenwerking met ONE HUNDRED Restrooms aangegaan om haar gasten onderweg de beste toiletervaring te bieden. Hygiëne, gezondheid en comfort zijn de drie uitgangspunten van dit innovatieve concept, dat in eerste instantie bij drie snelwegvestigingen van Total in Nederland wordt geïmplementeerd: TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4), TOTAL Oudenhorst in Woudenberg (A12) en TOTAL Oudegein in Nieuwegein (A2).

Het eerste station dat wordt verbouwd is TOTAL Aurora, welke op 5 maart de deuren van de vernieuwde toiletten opent. Eind voorjaar 2021 zijn ook de andere 2 stations voorzien van het nieuwe concept. Het met meerdere awards bekroonde design van ONE HUNDRED Restrooms is dé nieuwe standaard in veilige, hygiënische toiletten; een totaalbeleving waardoor een toiletbezoek in een ervaring van well-being verandert. De hoofdrol van hygiëne maakt de toiletten toekomstbestendig, zeker in een wereld waar dit steeds belangrijker wordt. Dit door de uitgebalanceerde mix van design, technologie en service. Een greep uit de faciliteiten in de TOTAL-tankstations:

•    touchless oplossingen: entreebetaling zeep, kraan, toilet/urinoir spoelen
•    continue controle en onderhoud: dashboard, customer rating tool
•    bezettingslichten: een groen of rood LED-lampje dat laat zien of een toilet bezet is
•    zen-gevoel: gebruik van natuurlijke materialen, frisse geuren, vogelgeluiden, greenwall, indirecte verlichting
•    slimme spiegels: interactieve spiegels die bezoekers tijdens het wassen van de handen informeren, aanbiedingen uit de shop laten zien, file- en weerinformatie tonen
•    exclusief bij Total Aurora in Leiderdorp (A4): gratis gezondheidscheck – een slimme weegschaal meet in minder dan twee minuten belangrijke lichaamsparameters als gewicht, lengte, BMI, bloeddruk, zuurstofsaturatie

Tankstationmarkt verandert

“We zijn heel enthousiast over de samenwerking met ONE HUNDRED Restrooms”, zegt Geert Houbrechts, Directeur Retail bij Total. “De tankstationmarkt is enorm aan het veranderen. Niet in de laatste plaats vanwege de opkomst van nieuwe energiebronnen en de veranderende verwachtingen van gasten bij het bezoeken van een tankstation. We zien dat hygiëne, veiligheid en duurzaamheid een steeds meer  prominente plek  innemen in de keuze voor Total van onze gasten. Om aan deze gewijzigde verwachtingen te voldoen zijn innovatie en duurzame technologische oplossingen belangrijke pijlers. En op dat gebied is ONE HUNDRED Restrooms voor ons de juiste partner.”

Concept ONE HUNDRED Restrooms

Mariellle Romeijn, mede-oprichter van ONE HUNDRED Restrooms: “We bieden met onze oplossing een nieuwe standaard in veilige toiletten, waarin we focussen op hygiëne, gezondheid en comfort. We hebben een innovatie- en datagedreven aanpak, waardoor we altijd vooroplopen in de markt. De ‘wow-factor’ creeëren in toiletruimtes, daar gaat het ons om.”