Skip to content

FAQ TotalEnergies club punten inwisselen/besteden

In dTOTAL CLUB webshop vind je het gehele cadeau assortiment welke, als geregistreerde gebruiker, besteld kunnen worden. Tevens kan je bij alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland aan de kassa je TotalEnergies Club punten verzilveren voor gratis brandstof (Happy Fuel Cards) en/of VVV bonnen. TotalEnergies Club punten kunnen op sommige tankstations ook worden ingewisseld voor wasprogramma's en/of prepaid waskaarten. De pincode is de 4-cijfers van je postcode. Bekijk hiervoor de deelnemende tankstations op www.total.nl. Daarnaast kun je de gespaarde punten ook besteden aan de nationale spaaractie die op dat moment loopt. Kijk op de website voor de lopende actie.

De door jou bestelde producten worden door een besteldienst afgeleverd op het door jou geregistreerde adres. Indien je meerdere producten tegelijkertijd bestelt, is het mogelijk dat deze afzonderlijk worden afgeleverd. Aflevering is uitsluitend mogelijk op adressen in Nederland. Je betaalt geen verzendkosten.

Bij vrijwel alle bemande TotalEnergies tankstations is het mogelijk om TotalEnergies Club punten in te wisselen voor (een) VVV bon(nen). Je krijgt deze dan direct mee.

https://www.total.nl/service-en-contact Voor cadeaus bestelt in dTOTAL CLUB webshop geldt in principe een levertijd van 4 werkdagen waarbinnen PostNL het pakket bij je thuis bezorgt. Wij zullen je bij leverproblemen altijd binnen een week informeren. Heb je na 3 weken de bestelling nog niet in huis en ben je niet geïnformeerd over leverproblemen, dan raden wij je aan om contact op te nemen met de TotalEnergies Club klantenservice.

Op bijna alle producten uit dTOTAL CLUB webshop gelden de normaal fabrieksvoorwaarden. Voor informatie omtrent je specifieke product kun je contact opnemen met de TotalEnergies Club klantenservice (contactformulier op www.total.nl).

Je kunt de TotalEnergies Club punten inwisselen voor een prepaid Carwash card via de kassa van het TotalEnergies tankstation, hier geef je ter controle de cijfers van je postcode door. De ingetoetste gegevens dienen overeen te stemmen met de door jou geregistreerde gegevens. De prepaid carwash card is direct te gebruiken in de wasstraat, je kiest zelf je wasprogramma. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze website.

Bij vrijwel alle bemande TotalEnergies tankstations is het mogelijk om direct één of meerdere HappyFuel cards mee te nemen wanneer je hiervoor TotalEnergies Club punten inwisselt. Tevens kun je de HappyFuel cards via dTOTAL CLUB webshop bestellen. De HappyFuel cards zijn verkrijgbaar in 3 waarden: € 15,- (1667 TotalEnergies Club punten), € 25,- (2778 TotalEnergies Club punten) & € 50,- (5556 TotalEnergies Club punten)

Mogelijk is de TotalEnergies Club kaart nog niet geregistreerd. Controleer in je account of de pas goed geregistreerd is.

NOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG? KLIK HIER  EN GA TERUG NAAR DE CONTACTPAGINA