Skip to content

FAQ mijn TotalEnergies club kaart

TotalEnergies Club is het loyaliteitsprogramma/ spaarprogramma van Total Nederland. Met de TotalEnergies Club kaart spaar je TotalEnergies Club punten op brandstof en op shopartikelen. Deelname aan het spaarprogramma is gratis. Je hoeft niet meer te doen dan dat je nu al doet: tanken bij Total. Sparen kan snel gaan, met name als je vaker bij Total tankt en/of shopartikelen koopt. Spaar voor gratis brandstof, carwashkaarten of leuke cadeaus. We hebben regelmatig extra aanbiedingen exclusief voor TotalEnergies Club leden, blijf op de hoogte via deTotalEnergies Club nieuwsbrief. 

Bekijk alle voordelen hier

Je kunt de TotalEnergies Club kaart eenvoudig op een bemand station aanvragen. Laat de pas gelijk activeren door de medewerker op het station bij het afrekenen.

Vind een station bij jou in de buurt via de stationlocator - klik hier

Indien je de TotalEnergies Club kaart registreert kunt je zelf alle transacties volgen, je gegevens wijzigen of je actuele puntensaldo bekijken. Ook voor het bestellen van cadeaus is registreren noodzakelijk, zodat je er zeker van bent dat het juiste cadeau op het juiste adres wordt afgeleverd.

Registreren heeft ook te maken met veiligheid, aangezien derden niet aan je gespaarde TotalEnergies Club punten kunnen komen in het geval van verlies of diefstal. Registreer hier

Ga naar de pagina van TotalEnergies Club en vul het formulier in. Let op: om je nieuwe TotalEnergies Club kaart te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een TOTAL tankstation zodat je spaarpasnummer wordt herkend in het registratiesysteem. De TotalEnergies Club kaart wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Je krijgt een foutmelding als de TotalEnergies Club kaart nog niet is geactiveerd/gebruikt op het TotalEnergies tankstation. Om je nieuwe TotalEnergies Club kaart te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een bemand TotalEnergies tankstation zodat je TotalEnergies Club kaart wordt herkend in het registratiesysteem.

De TotalEnergies Club kaart wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Het TotalEnergies Club kaartnummer staat op de achterzijde van je TotalEnergies Club kaart (onder de barcode beginnend met 99021).

Indien je verder wilt sparen kun je gratis een nieuwe TotalEnergies Club kaart krijgen op een TOTAL tankstation. Om de door jou reeds gespaarde TotalEnergies Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe TotalEnergies Club kaart, dien je de nieuwe TotalEnergies Club kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oudTOTAL CLUB kaart en linkt je nieuwe TotalEnergies Club kaart hieraan. Hierna wordt de oude TotalEnergies Club kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een TotalEnergies Club kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude TotalEnergies Club kaart nog niet is geblokkeerd.

Om de door jou reeds gespaarde TotalEnergies Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe TotalEnergies Club kaart, dien je de nieuwe TotalEnergies Club kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude TotalEnergies Club kaart en linkt je nieuwe TotalEnergies Club kaart hieraan. Hierna wordt de oude TotalEnergies Club kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een TotalEnergies Club kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude TotalEnergies Club kaart nog niet is geblokkeerd.

Nee, je bent je gespaarde punten niet kwijt. Indien je verder wilt sparen kun je gratis een nieuwe TotalEnergies Club kaart krijgen op een TotalEnergies tankstation. Om de door jou reeds gespaarde TotalEnergies Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe TotalEnergies Club kaart, dien je de nieuwe TotalEnergies Club kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oudTOTAL CLUB kaart en linkt je nieuwe TotalEnergies Club kaart hieraan. Hierna wordt de oude TotalEnergies Club kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een TotalEnergies Club kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude TotalEnergies Club kaart nog niet is geblokkeerd en geregistreerd. 

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe TotalEnergies Club kaart aan op een TotalEnergies tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde TotalEnergies Club punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe TotalEnergies Club kaart, dien je de nieuwe TotalEnergies Club kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude TOTAL CLUB kaart en linkt je nieuwe TotalEnergies Club kaart hieraan. Hierna wordt de oude TotalEnergies Club kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een TotalEnergies Club kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude TotalEnergies Club kaart nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op hetTotalEnergies Club spaarprogramma, wordt een TotalEnergies Club kaart geblokkeerd nadat er 2 jaar geen transacties mee gedaan zijn. Je kunt de TotalEnergies Club kaart dan niet meer gebruiken. Uiteraard kun je wel een nieuwe TotalEnergies Club kaart ophalen bij een bemand TotalEnergies tankstation en gebruiken voor spaartransacties. Deze dient dan wel opnieuw geregistreerd te worden en start het saldo weer op 0.

De TotalEnergies Club kaart is vervangen door een nieuwe TotalEnergies Club kaart, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde passen kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe TotalEnergies Club kaart meenemen.

Indien je de melding “kaart staat op de blacklist” krijgt, betekent dit dat je een geblokkeerde TotalEnergies Club kaart gebruikt. De kaart is gekoppeld aan een nieuwe TotalEnergies Club kaart, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde kaarten kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe TotalEnergies Club kaart meenemen en deze hier registreren 

Het is niet mogelijk om hetzelfde TotalEnergies Club kaartnummer meerdere keren aan te vragen. Ieder kaartnummer is uniek en heeft een eigen persoonlijk wachtwoord. Je kunt wel op meerdere TotalEnergies Club kaarten tegelijk TotalEnergies Club punten sparen. De TotalEnergies Club punten kunnen dan eenvoudig van de ene naar de andere pas worden overgeboekt om zo vanaf één TotalEnergies Club kaart cadeaus te kunnen bestellen.

Vanwege de wet persoonsgegevens is het niet mogelijk om de gegevens van een geregistreerde spaarpas door te geven. Gevonden TotalEnergies Club kaarten kunnen worden opgestuurd naar de Helpdesk: Club TotalEnergies Helpdesk, Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AN in Den Haag. Voor meer info zie hier

NOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG? KLIK HIER  en ga terug naar de CONTACTPAGINA