Skip to content

Op zoek naar de meest recente informatie over laadtarieven en brandstofprijzen van TotalEnergies in Nederland? Op deze pagina vind je de actuele laadtarieven per concessiegebied en de actuele brandstofprijzen.

Laadtarieven van TotalEnergies

Hier vind je de actuele tarieven van alle laadpunten binnen het openbare laadnetwerk van TotalEnergies. De tarieven kunnen per regio of gemeente verschillen en zijn afhankelijk van de voorwaarden in ons contract met de lokale of regionale overheid. Laadtarieven zijn bovendien afhankelijk van de marktprijs van elektriciteit en kunnen daardoor veranderen.

TotalEnergies wil zo transparant mogelijk zijn naar alle gebruikers van onze laadpalen en daarom laten we je op deze pagina zien welk tarief je nu eigenlijk voor je laadsessie betaalt en wat de gebruiksvoorwaarden zijn. Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je terug in onze FAQ.
 

Regio Laadtarief excl. btw Laadtarief incl. btw
Utrecht €0,37 €0,45
Amsterdam €0,34 €0,41
MRA-E €0,51 €0,62
Friesland €0,28 €0,39
Rotterdam €0,44 €0,53

 

Laadtarieven van snelladers

Het laadtarief van onze snelladers is op dit moment €0,85 excl. btw en €1,03 incl. btw per kWh.

TotalEnergies laadpalen en tarieven in NL

Selecteer een laadpunt op de kaart om het laadtarief, het laadvermogen en de beschikbaarheid te bekijken.

Een laadpaal op eigen terrein

Het is zeer waarschijnlijk dat je naast laden in het publieke domein of op locatie ook laadt op het werk. Wij hebben ruim ervaring met het plaatsen van laadpalen of laadstations voor bedrijven en geven graag advies over hoe jij de transitie naar duurzaam vervoer het beste kunt aanpakken.

Bekijk ook