Skip to content

Soorten Carwash

Je auto weer laten shinen, dat wil jij toch ook? Maar welke soorten Carwash zijn er eigenlijk allemaal? Wij zetten ze voor je op een rijtje. Zo kun je makkelijker je keuze maken.

Alle soorten carwash op een rij

Bij een Jet Wash kies je in een wasbox je programma. Daarna ga je zelf aan de slag en bepaal je uit welke stappen het wasprogramma moet bestaan. We adviseren je om dit stappenplan te gebruiken. Dan blinkt je auto weer als nieuw.

  1. Hoge druk wassen
  2. Schuim borstelen
  3. Afspoelen
  4. Wax
  5. Vlekvrij naspoelen

Bij een Roll Over staat je auto stil in een overdekte ruimte. Een machine doet zijn werk. Met krasvrije borstels, shampoos, wax of Lotus polish wordt je auto schoon en droog. 

Je kunt ook uit een andere optie kiezen. Dan bestaat de ruimte niet uit één deel, maar uit twee delen. In het eerste deel wassen we je auto. Daarna rijd je zelf door naar het tweede deel waar we je auto drogen. 

Vraag op een TotalEnergies tankstation uit welke wasprogramma’s je kunt kiezen.

In een wasstraat rijd je de auto op een automatische band. Je blijft zelf in de auto zitten en hoeft niks te doen. Een machine doet zijn werk. Met krasvrije borstels, shampoos, wax of Lotus polish blinkt je auto weer bij het wegrijden. Bij onze wasstraat reinigen we je auto ook nog eens gratis voor met hogedruk.

De wasstraten van TotalEnergies:

  1. TotalEnergies Batavia: Bataviaweg 4 in Lelystad
  2. TotalEnergies Rietgraaf: Stationsstraat 27 in Nijmegen
  3. TotalEnergies Den Ruygen Hoek: A4 in Hoofddorp

Prijslijst

TotalEnergies Wash

 

Meer informatie over Wash van TotalEnergies