Skip to content

Het LNG-tankstation op het nieuwe A1 bedrijvenpark te Deventer is geopend! Het LNG-station heeft een gunstige ligging aan de A1, ideaal te bereiken via afslag 24. Het LNG-tankpunt maar deel uit van het LNG Motion-project. Wanneer zien we jou?

LNG staat voor liquified natural gas en is op dit moment de meest schone brandstof binnen de transportsector. Met een volle tank LNG rijd je tot 1500 km. Daardoor is de brandstof zeer geschikt voor zwaar transport, zoals Europees vrachtverkeer. Ook grote schepen kunnen varen op LNG. In heel Nederland en Europa beschikt TotalEnergies over tankstations waar LNG verkrijgbaar is. Lees meer over de voordelen van LNG.

 

  • Ideaal gelegen langs de A1 (afslag 24 – 500m)
  • 24/7 beschikbaar
  • 2 LNG pompen
  • Éxtra koud LNG mogelijkheid, speciaal voor Volvo Trucks
  • Geplaatst bij een Multi-fuel truckstation van TotalEnergies
  • Nabijgelegen truckparking
  • Op de route richting maut-vrij Duitsland

 

 

Map LNG station Deventer

Betaalkaart

Op alle tankstations van TotalEnergies waar LNG aangeboden wordt, kun je betalen met de TotalEnergies Card. Hiernaast biedt de kaart nog vele andere voordelen, zoals de PASSango tolbadge.

Tanktraining

Chauffeurs mogen pas LNG tanken nadat zij een tanktraining hebben gevolgd. Uiteraard kunnen wij deze voor toekomstige klanten verzorgen op een PitPoint.LNG-station naar keuze. Na het volgen van de training ontvang je een certificaat. Vanaf dat moment kan je bij ons én andere LNG aanbieders tanken (mits de desbetreffende exploitant daar goedkeuring voor geeft).

Tankinstructies
De dispensers van PitPoint.LNG zijn uitgerust met een videoscherm. Hierop worden tankinstructies stap voor stap weergegeven, zodat ook ná het volgen van de tanktraining de stappen goed kunnen worden gevolgd.