Skip to content

Total transformeert en wordt TotalEnergies

Parijs, 28 mei 2021 - Op de gewone en buitengewone aandeelhoudersvergadering hebben de aandeelhouders vandaag, bijna unaniem, hun goedkeuring gegeven aan een resolutie om de naam van de onderneming te wijzigen van Total in TotalEnergies. Hiermee wordt de strategische omvorming tot een brede energieonderneming verankerd in haar identiteit. Tegelijk met deze naamsverandering neemt TotalEnergies een nieuwe visuele identiteit aan.

“Energie is leven. We hebben het allemaal nodig en het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de planeet in het licht van de klimaatuitdaging, slaan wij vandaag een nieuwe richting in en gaan we, samen, op weg naar nieuwe energiebronnen. Energie wordt opnieuw uitgevonden en deze energiereis is die van ons. Het is onze ambitie een wereldspeler in energietransitie te zijn. Daarom is Total aan het transformeren en zijn we vanaf nu TotalEnergies,” aldus Patrick Pouyanné, voorzitter en CEO van TotalEnergies.

De nieuwe naam en visuele identiteit belichamen de vastberaden koers die TotalEnergies voor zichzelf heeft uitgezet: die van een brede energieonderneming die haar missie vervult om steeds meer betaalbare, betrouwbare en schone energie te produceren en te leveren.

 

 

* * * * *
 

icon play

Total wordt TotalEnergies

Ontvang de Nieuwsbrief en kom in Contact

Blijf op de hoogte

Ontvang de Mobility & New Energy nieuwsbrief

Maak kennis met ons team

Onze experts staan klaar om jou te helpen.