Skip to content

Meer TOTAL AGRI LICAGREASE vetpatronen per doos

Meer TOTAL LICAGREASE vetpatronen per doos en een gratis tas voor 12 vetpatronen

Dat is mooi meegenomen!

TotalEnergies smeermiddelen Agri voor de landbouw

 

Total heeft het aantal TOTAL LICAGREASE vetpatronen verhoogd van 12 naar 24 stuks per doos zodat dit in lijn is met de verpakkingen van de andere Total vetpatronen. 

Daarnaast biedt TOTAL AGRI haar dealers een fraaie tas aan waarin twaalf vetpatronen meegenomen kunnen worden. Eind oktober is deze tas beschikbaar.

LICAGREASE EP 2 is een multifunctioneel vet met lithium, calcium en ‘hoge druk’ additieven. Dat maakt het vet zeer breed inzetbaar, waardoor het veel vetten kan vervangen en het onderhoud vergemakkelijkt. Bijkomende voordelen: lagere onderhoudskosten, een langere verversingstermijn, geen verlies van de consistentie door uitstekende mechanische stabiliteit, uitstekende hechting op metaal en zeer goede thermische stabiliteit met een hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen.

LICAGREASE XHV2 is net als EP 2 een vet met lithium, calcium en ‘hoge druk’ additieven, maar dit vet is exclusief ontwikkeld voor langzaam draaiende lagers en knikpunten (bijvoorbeeld bakpennen). De voordelen zijn gelijk aan die van LICAGREASE EP 2.

Bekijk onze vetten hier.