Skip to content

Verdien een TotalEnergies Cadeaukaart t.w.v. 100 euro!

Ken jij een toekomstig TotalEnergies smeermiddelen klant? Meld hem/haar nu aan! 
Wanneer jouw tip leidt tot een nieuwe klant ontvangen jullie allebei een TotalEnergies Cadeaukaart t.w.v. €100,-!

Om deel te nemen aan deze actie moet je zelf een bestaande klant van TotalEnergies smeermiddelen zijn. Voor meer informatie, zie onze actievoorwaarden.

 

Aanmeldformulier:

* Verplichte velden

Ik ga akkoord met de algemene en actievoorwaarden *
Meer van TotalEnergies?

Actievoorwaarden:

 1. Gedurende de periode 1 januari 2022 t/m 31 december 2022 (“Actieperiode”) ontvangen iedere klant van TotalEnergies die een nieuwe klant aanbrengt alsmede de nieuw aangebrachte klant ieder een TotalEnergies Cadeaukaart t.w.v. €100,-.
 2. Het recht op de TotalEnergies Cadeaukaart ontstaat pas op het moment dat de nieuwe klant en TotalEnergies een leveringsovereenkomst smeermiddelen en specialiteiten hebben getekend.
 3. Als nieuwe klant wordt slechts aangemerkt een in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel ingeschreven rechtspersoon die tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 geen overeenkomst met TotalEnergies heeft beëindigd.
 4. De TotalEnergies Cadeaukaart wordt, indien toegekend, door TotalEnergies per post naar de (aanbrengende) klant en de nieuwe klant verzonden op de adressen die aan ons zijn doorgegeven.
 5. TotalEnergies zal communiceren via het door de klanten opgegeven e-mailadres.
 6. De TotalEnergies Cadeaukaart is niet inwisselbaar tegen contant geld.
 7. Deelnemen aan de Actie kan alleen door klanten die in Nederland gevestigd zijn.
 8. Onze Algemene Actievoorwaarden zijn mede van toepassing op deze Actie. Deelnemers aan de Actie zijn door deelname aan deze Specifieke en onze Algemene Actievoorwaarden gebonden.
 9. Het tegoed van de TotalEnergies Cadeaukaart is geldig tot de vervaldatum op de kaart.
 10. De TotalEnergies Cadeaukaart is enkel inwisselbaar bij de bemande TotalEnergies tankstations in Nederland. U dient in de shop af te rekenen.
 11. Indien het tegoed van de TotalEnergies Cadeaukaart niet toereikend is voor de vertanking, dient het resterende bedrag per pin of contant te worden voldaan; het restbedrag kan niet met de TotalEnergies Card worden betaald. Op dit restbedrag kan geen btw worden teruggevorderd.
 12. Per tankbeurt kan slechts 1 TotalEnergies Cadeaukaart worden ingewisseld.
 13. Klanten kunnen geen aanspraak maken op (resterend) tegoed bij verlies of diefstal van de TotalEnergies Cadeaukaart.

Je vindt de algemene voorwaarden en de actievoorwaarden hier