Skip to content

FAQ mijn Club TotalEnergies kaart

Club TotalEnergies is het loyaliteitsprogramma/spaarprogramma van TotalEnergies Marketing Nederland N.V.. Met de Club TotalEnergies kaart spaar je Club TotalEnergies punten op brandstof en op shopartikelen. Deelname aan het spaarprogramma is gratis. Je hoeft niet meer te doen dan dat je nu al doet: tanken bij TotalEnergies. Sparen kan snel gaan, met name als je vaker bij TotalEnergies tankt en/of shopartikelen koopt. Spaar voor gratis brandstof, carwashkaarten of leuke cadeaus. We hebben regelmatig extra aanbiedingen exclusief voor Club TotalEnergies leden, blijf op de hoogte via de Club TotalEnergies nieuwsbrief. 

Bekijk alle voordelen hier

Je kunt de Club TotalEnergies kaart eenvoudig op een bemand station aanvragen. Laat de pas gelijk activeren door de medewerker op het station bij het afrekenen.

Vind een station bij jou in de buurt via de stationlocator - klik hier

Indien je de Club TotalEnergies kaart registreert kun je zelf alle transacties volgen, je gegevens wijzigen of je actuele puntensaldo bekijken. Ook voor het bestellen van cadeaus is registreren noodzakelijk, zodat je er zeker van bent dat het juiste cadeau op het juiste adres wordt afgeleverd.

Registreren heeft ook te maken met veiligheid, aangezien derden niet aan je gespaarde Club TotalEnergies punten kunnen komen in het geval van verlies of diefstal. Registreer hier

Ga naar de pagina van Club TotalEnergies en vul het formulier in. Let op: om je nieuwe Club TotalEnergies kaart te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een TotalEnergies tankstation zodat je spaarpasnummer wordt herkend in het registratiesysteem. De Club TotalEnergies kaart wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Je krijgt een foutmelding als de Club TotalEnergies kaart nog niet is geactiveerd/gebruikt op het TotalEnergies tankstation. Om je nieuwe Club TotalEnergies kaart te kunnen registreren dien je deze minimaal één keer te hebben gebruikt op een bemand TotalEnergies tankstation zodat je Club TotalEnergies kaart wordt herkend in het registratiesysteem.

De Club TotalEnergies kaart wordt geactiveerd op het moment dat een medewerker deze op het station scant, daarna is deze klaar om online te registreren.

Het Club TotalEnergies kaartnummer staat op de achterzijde van je Club TotalEnergies kaart (onder de barcode beginnend met 99021).

Indien je verder wilt sparen kun je gratis een nieuwe Club TotalEnergies kaart krijgen op een TotalEnergies tankstation. Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies kaart, dien je de nieuwe Club TotalEnergies kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oudTotalEnergies kaart en linkt je nieuwe Club TotalEnergies kaart hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies kaart nog niet is geblokkeerd.

Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies kaart, dien je de nieuwe Club TotalEnergies kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club TotalEnergies kaart en linkt je nieuwe Club TotalEnergies kaart hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies kaart nog niet is geblokkeerd.

Nee, je bent je gespaarde punten niet kwijt. Indien je verder wilt sparen kun je gratis een nieuwe Club TotalEnergies kaart krijgen op een TotalEnergies tankstation. Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies kaart, dien je de nieuwe Club TotalEnergies kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oudClub TotalEnergies kaart en linkt je nieuwe Club TotalEnergies kaart hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies kaart nog niet is geblokkeerd en geregistreerd. 

Ja dat kan. Vraag gratis een nieuwe Club TotalEnergies kaart aan op een TotalEnergies tankstation, en laat deze direct activeren op het tankstation door deze eenmalig te gebruiken. Om de door jou reeds gespaarde Club TotalEnergies punten en je NAW-gegevens over te laten schrijven op een nieuwe Club TotalEnergies kaart, dien je de nieuwe Club TotalEnergies kaart aan de oude te koppelen. Je logt in met de gegevens van je oude Club TotalEnergies kaart en linkt je nieuwe Club TotalEnergies kaart hieraan. Hierna wordt de oude Club TotalEnergies kaart automatisch geblokkeerd. Let op: het koppelen van een Club TotalEnergies kaart en het overnemen van de gegevens is enkel mogelijk indien de oude Club TotalEnergies kaart nog niet is geblokkeerd.

Volgens de Algemene Voorwaarden, van toepassing op het Club TotalEnergies spaarprogramma, wordt een Club TotalEnergies kaart geblokkeerd nadat er 2 jaar geen transacties mee gedaan zijn. Je kunt de Club TotalEnergies kaart dan niet meer gebruiken. Uiteraard kun je wel een nieuwe Club TotalEnergies kaart ophalen bij een bemand TotalEnergies tankstation en gebruiken voor spaartransacties. Deze dient dan wel opnieuw geregistreerd te worden en start het saldo weer op 0.

De Club TotalEnergies kaart is vervangen door een nieuwe Club TotalEnergies kaart, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde passen kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe Club TotalEnergies kaart meenemen.

Indien je de melding “kaart staat op de blacklist” krijgt, betekent dit dat je een geblokkeerde Club TotalEnergies kaart gebruikt. De kaart is gekoppeld aan een nieuwe Club TotalEnergies kaart, geblokkeerd vanwege verlies/diefstal of inactiviteit. Eenmaal geblokkeerde kaarten kunnen niet meer gedeblokkeerd worden. Indien je verder wilt sparen kun je bij het TotalEnergies tankstation een nieuwe Club TotalEnergies kaart meenemen en deze hier registreren 

Het is niet mogelijk om hetzelfde Club TotalEnergies kaartnummer meerdere keren aan te vragen. Ieder kaartnummer is uniek en heeft een eigen persoonlijk wachtwoord. Je kunt wel op meerdere Club TotalEnergies kaarten tegelijk Club TotalEnergies punten sparen. De Club TotalEnergies punten kunnen dan eenvoudig van de ene naar de andere pas worden overgeboekt om zo vanaf één Club TotalEnergies kaart cadeaus te kunnen bestellen.

Vanwege de wet persoonsgegevens is het niet mogelijk om de gegevens van een geregistreerde spaarpas door te geven. Gevonden Club TotalEnergies kaarten kunnen worden opgestuurd naar de Helpdesk: Club TotalEnergies Helpdesk, Bezuidenhoutseweg 273, 2594 AN in Den Haag. Voor meer info zie hier

NOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG? KLIK HIER  en ga terug naar de CONTACTPAGINA